2013-09-28 08:09:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Most lazíthat egy kicsit

Napi horoszkóp szeptember 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy nehézség megoldásában kell segítséget kérnie egy barátjától. Lehet, hogy anyagi természetű ez az ügy, de nem feltétlenül pénzügyi segítségre szorul. Lehet, hogy egy jó tanács is megteszi, de azt kérje mindenképpen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha elkezdi végre szeretni önmagát, rájön, hogy a lelki kínok és gyötrelmek csak arra valók, hogy végre a saját útjára tereljék. Amíg csak másoknak akar megfelelni, gyötrődni fog. Szeresse önmagát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jól teszi, ha ma nem megy bele túlságosan egy kibontakozó vitába, hanem a lehető leggyorsabban megpróbálja lezárni azt. Egyben lerázni magáról az önre pakolt lelki terheket. Egy kis mozgás, közös kirándulás, biciklizés jobb ötlet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ráférne önre egy kis sportolás! A jegyében járó Jupiter a nagyságot fokozza önben, de nem mindegy, hogy milyen értelemben. Lehet nagylelkű, bátor, öntudatos, de nagyétvágyú és nagydarab is. Előzze meg a bajt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon várta már ezt a hétvégét, valamilyen különleges programot is tervezett a mai napra. Próbáljon meg minél több embert bevonni a kalandba, mert úgy az élmény önnek is nagyobb, teljesebb lehet. Most ne maradjon magányos!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma végre learathatja a munkája gyümölcsét, amiért már hetek óta dolgozott. A szerelmével is szép napot tölthet el, és a gyermekeiben is különleges örömét lelheti ma. Úgy tűnik, ma minden tökéletes lehet. Ilyen is régen volt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha egyedül tölti a hétvégét, azt most a szokásosnál is nyomasztóbbnak élheti meg. Ön igazi társasági lény, legalább az estéjét töltse hát emberek között. Ha más nem úgy, hogy lemegy a helyi szórakozóhelyre. Biztosan emberére akad ott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A hétvégén sajnos kevesebb időt tud eltölteni a családjával, mint ahogy azt eredetileg tervezte. A munkája már megint elrabolhatja tőlük. Arra azért ügyeljen, hogy legalább az estére tervezzen velük közös programot. Ne okozzon csalódást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az életében a változás az egyetlen örök dolog. Ám enélkül nem is találná igazán élvezetesnek azt. Még a hétköznapi szórakozás is a fejlődését szolgálja ma valami módon. Még a vidámpark is lehet beavatási hely a szellem emberének.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Annyira összetorlódtak a feladatai, hogy még az is előfordulhat, hogy a mai napot is munkával kell töltenie. A délutánt azonban feltétlenül hagyja szabadon. Valamilyen szabadtéri program várja, és önnek tényleg szüksége van a felszabadulásra.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ezen a hétvégén végre lazíthat egy kicsit. Az utóbbi időben túlhajszolta magát, és ez már kezdi az egészségét is kikezdeni. Ne várjon tovább, keressen fel egy specialistát. A fürdőhelyek is jót tesznek, a kikapcsolódást végre meg kell engednie magának, kerül, amibe kerül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Energikus és jókedvű, végre ön lehet a család és a társaság középpontja. Maga is érzi, mintha kicserélték volna. Minden lehetőség adott ma, hogy a jókedvet másokra is átragassza. Akár profi szórakoztató ön, akár nem, ma kacagnak a poénjain.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: